Menadžment OC Jahorina podržava borbu protiv virusa

Olimpijski centar Jahorina priključio se brojnim kompanijama i organizacijama koje su proteklih dana odlučile da pomognu svojim državama, odnosno zdravstvenim radnicima, u borbi protiv pandemije korona virusa.

Naime, celokupan menadžment Olimpijskog centra Jahorina odrekao se polovine svojih plata i tako pružio podršku Vladi Republike Srpske u borbi protiv pandemije virusa Covid-19.

Ovim humanim gestom menadžment OC Jahorina želi da inspiriše sve koji su u mogućnosti da budu humani i učine isto.

Inače, Grad Beograd i Privredna komora Srbije pozvali su pre nekoliko dana kompanije da se uključe u akciju prikupljanja humanitarne pomoći ugroženima pandemijom virusa COVID19, a u međuvremenu se nekoliko firmi već samoinicijativno uključilo donacijama, i učešćem u širim akcijama, za nabavku respiratora i ostale medicinske opreme.

PODELI
Prethodni članakNa današnji dan 27.03.
Sledeći članakDom zdravlja Novi Sad počinje testiranje na korona virus
Avatar
Radio Delta, poseduje dozvolu za rad kao jedina regionalna radio stanica u AP Vojvodini na 89,5 mhz, a koja kao takva zonom rada obuhvata regiju Srema i Bačke gde pripada i Novi Sad. Naša pokrivenost je Južnobački okrug, Srem i veći deo Mačve. Program Delta radija prema istraživanju javnog mnjenja i analizama slušanosti svakodnevno prati preko 180.000 građana Novog Sada i regije (oba pola , pretežno urbane populacije)

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo unestite Vaš komentar
Molimo unestite Vaše ime ovde