Poliklinika Nada Diva – Vaš saveznik zdravlja i lepote

Poliklinika Nada Diva iza sebe ima tradiciju dugu 24 godine, a počeci ove klinike vezuju se za oblast fizikalne medicine, a kasnije i dermatologije i estetske medicine. Svi pristupi lečenju problema iz ovih oblasti su potpuno neškodljivi i bazirani su na primeni najsavremenijih lasera.

Pacijenti se najčešće javljaju zbog problema sa aknama, ožiljcima od akni, neželjenim dlačicama, strijama i flekama, koji se vrlo lako rešavaju bez ikakvih lekova, uz pomoć najsavremenijih lasera dostupnih u Poliklinici Nada Diva. Česta dilema pacijenata je da li su laseri potpuno bezbedni, a prema rečima vlasnice Poliklinike, dr Nade Radulaški laseri su potpuno bezbedan metod jer deluju samo na problem na koži bez ikakvog neželjenog efekta na ostale strukture kože.

Pokliklinika Nada Diva poznata je i po estetskoj hirurgiji u okviru koje je dostupno pregledanje i uklanjanje mladeževa, ali i svih drugih neželjenih pojava na licu i telu.

Od nedavno Nada Diva proširila je delatnost pa je sada dostupno i interna medicina, ultrazvučna dijagnostika i pregledi koji obuhvataju probleme sa uhom, grlom, nosom i alergijama.

Širenjem delatnosti Poliklinika Nada Diva doprinela je tome da pacijenti sada na jednom mestu mogu da pronađu stručnu pomoć za različite zdravstvene probleme.

OSTAVITE ODGOVOR

Molimo unestite Vaš komentar
Molimo unestite Vaše ime ovde